0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Neil Diamond Memories tribute band

Biografie Neil Diamond Memories tribute band

De Nederlandse Neil Diamond Memories tribute band neemt u terug naar de glorietijd van Neil in de jaren ’70. Vooral naar zijn legendarische concerten zoals “Hot August Night” en “Love at the Greek”.

Tributebands boeken of inhuren

De Neil Diamond Memories band bestaat uit een mix van 11 ervaren en bevlogen muzikanten, die veel ervaring hebben opgedaan in theaters, festivals en in verschillende muzikale projecten.

Muziek uit de jaren 70

Samen delen zij de passie voor de legendarische concerten die Neil gaf, toen hij als singer-songwriter en showman op zijn hoogtepunt was.

De Neil Diamond Memories band is op zoek gegaan naar de chemie en emotie die tijdens deze concerten plaatsvonden. Kom genieten van een spetterende show, geïnspireerd op de energieke klanken van zijn meest gewaardeerde meesterwerken.

Neil Diamond tributeband boeken voor scherp gage

Niet alleen voor de fans, ook een echte aanrader voor alle muziekliefhebbers!

Ook te boeken als solo act.

fotocredits: Dave Van Hout

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Neil Diamond Memories tribute band boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties