0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
ABBA Experience

Biografie ABBA Experience

ABBA Experience is een topact binnen de wereld van tribute bands. De allereerste in Nederland die een dergelijk eerbetoon aan de succesvolste glitter rockband ooit uit Zweden bracht.

Boek een tribute band

Ontstaan uit een project dat tot een eenmalig concert had moeten leiden. Het succes was dermate groot dat de gelegenheidsformatie transformeerde tot een band die inmiddels al jaren bijzonder succesvol aan de weg timmert.

Band boeken of inhuren

Niet alleen in Nederland, maar ook in België en Duitsland is deze Abba tribute inmiddels een vaste waarde geworden. Ook in Scandinavië heeft men inmiddels kennis mogen maken met deze superformatie.

ABBA Experience boeken voor scherpste gage

De unieke herkenbaarheid van het legendarische repertoire van ABBA kenmerkt zich door enorme muzikaliteit en loepzuivere, vaak meerstemmige, zang. De zes super enthousiaste topmusici weten deze typische ABBA kenmerken perfect over te brengen op hun publiek.

Tributebands boeken

Of er gespeeld wordt in een café, festival, bedrijfsfeest, theater,op een senioren-evenement of voor een studentenfeest, het dak gaat er gegarandeerd af! Letterlijk van de jongste jeugd tot 99-jarigen genieten zichtbaar van deze tribute.

Iedereen wordt gegrepen door de energie en de onweerstaanbare sound van Agnetha, Björn, Benny en Anni-Frid.

fotocredits: Jan Lenting

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je ABBA Experience boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties