0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Up The Irons

Biografie Up The Irons

Up The Irons is de grootste Iron Maiden Tribute van Nederland. Een show boordevol energie met een zanger die Eddie van Iron Maiden tot in perfectie benaderd.

Tributebands boeken of inhuren

Alle hits, maar ook de onbekendere pareltjes komen voorbij. De nummers zijn tot op de noot nauwkeurig uitgevoerd door 5 die hard Iron Maiden fans. De band staat dan ook garant voor een spectaculaire avond voor jong en oud.

coverbands en rockbands boeken

De band komt uit Tilburg en is opgericht in 1999. Heeft al vele jaren (inter)nationale ervaring opgedaan op de toonaangevende festivals en poppodia waaronder Graspop, 013, Spa tribute feesten (B).

bands en artiesten boek je simpel bij Burolivemuziek

Ook met Iron Maiden zelf heeft Up The Irons contact. Zo is er getourd met oud-zanger Paul Di’Anno, heeft Dennis Stratton (gitarist van het 1e album) shows meegespeeld, en is Steve Harris in Eindhoven zelfs de show komen bekijken en heeft backstage zijn complimenten uitgesproken.

Up The Irons boeken voor scherpste gage

Met enige regelmaat is Up The Irons gast en deelnemer tijdens de voetbalwedstrijden die Iron Maiden in verschillende landen organiseert. Kortom, de verbinding met Iron Maiden is enorm sterk, wat je terugziet op het podium!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Up The Irons boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties