0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De thuisband

Biografie De Thuisband

De Thuisband wordt “de meest heftige Nederpop band ter wereld” genoemd, maar niet zonder reden natuurlijk! De Thuisband eert het origineel maar weet het publiek mee te krijgen met hun eigen draai in de cover.

 

 500 optredens niet genoeg voor “De Thuisband”

De Thuishand is niet te stoppen….Meer dan 500 optredens gespeeld in 15 jaar. Heeft de Neder popband Tributeband zijn krachten gebundeld en spelen zij graag de beste Nederpop voor u,  onder andere van Borsato, Blof de dijk en niet te vergeten nummers van het Goede Doel. Doordat ze zich goed kunnen versplaatsen en inleven in de muziek en dit over kunnen brengen op de mensen in het publiek zou je bijna denken dat nummers binnen het repertoire van eigen werk is.

De thuisband en bekende artiesten

De thuisband hou van afwisseling en variatie daardoor hebben zij veel samenwerkingen met bekende Nederlandse artiesten… die graag te gast willen zijn en samen een te gekke show voor u willen neerzetten. Gasten zijn onder andere Henk Westbroek, Manuela Kemp,Erik Mesie, Bert Heerink, Marcel de groot, …. maar natuurlijk ook vele anderen.

 

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De thuisband boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties