0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Dread Zeppelin

Biografie Dread Zeppelin

Dread Zeppelin is een Amerikaanse band, die vooral bekend is voor het opvoeren van Lez-Zeppelin-nummers op hun geheel eigen wijze in; een reggae stijl, gezongen door een Elvis-imitator.

Singles

  • “Immigrant Song” / “Hey Hey What Can I Do” clear, blue, green, red, white and yellow vinyl, Birdcage Records
  • “Whole Lotta Love” / “Tour-Telvis: A Bad Trip” black and pink vinyl, Birdcage Records
  • “Heartbreaker At the End of Lonely Street” UK CD single, IRS Records
  • “Stairway to Heaven” (1991) UK CD single, IRS Records

Dread zeppelin

In de loop van de jaren hebben ze ook nummers opgevoerd van onder andere Elvis Presley, Bob marley en The Yardbirds en ook eigen werk. Tijdens hun loopbaan bij L.R.S records toeren ze over de hele wereld om hun “Zeppelin-inna-reggae-stijl” te verspreiden.

Led zeppelin coverbands

Burolivemuziek is gek op coverbands en heeft een ruim aanbod, maar ook op het gebied van Tribute bands van de bekende band “led Zeppelin” we zetten een aantal voor je op een rijtje.

  • Letz zeppelin bekend uit ons buurland België, top band!
  • Letz Zep nummer eén tribute band Led Zeppelin in het Verenigd Koninkrijk.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Dread Zeppelin boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties