0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Letz Zeppelin

Biografie Letz Zeppelin

Letz Zeppelin is een Belgische tribute band die de mystiek en trendsettende progressies van de Led Zeppelin-tijdperk herleeft. Letz Zeppelin is nog vrij jong, maar de band rotsen van club tot club en van festival naar festival om de oude glorie van een van de beste hard-rock acts ooit interpreteren. Sindsdien hebben ze groot succes. Letz Zeppelin heeft concerten met overvolle zalen.

Letz Zeppelin

Letz Zeppelin Bestaat uit:
Bruno Meeus – drums
Berre Van Hoeylandt – gitaren
Jean-Marc Talloen – bass
Roeland Picon Van de Wingard – vocals

Led zeppelin coverbands

Burolivemuziek is gek op coverbands en heeft een ruim aanbod, maar ook op het gebied van Tribute bands van de bekende band “led Zeppelin” we zetten een aantal voor je op een rijtje.

Dread zeppelin Reggae op en top!
• Letz Zep nummer eén tribute band Led Zeppelin in het Verenigd Koninkrijk.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Letz Zeppelin boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties