0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Fire On the Floor (Beth Hart tribute)

Bibiografie Fire on the Floor (Beth Hart Tribute)

Fire on the Floor, dé band die de krachtige en hartverscheurend eerlijke muziek van Beth Hart tot leven brengt. Beth Hart, bekend om haar emotionele en oprechte nummers, heeft een speciale plek in de harten van velen in Nederland. Haar repertoire strekt zich uit van rock en blues tot gospel, soul en zelfs een vleugje jazz, en haar liedjes weerspiegelen haar turbulente leven met een ongekende openheid.

Band boek of inhuren bij Burolivemuziek.nl

Bij deze tributeband draait alles om Beth Hart. Van haar iconische hits zoals “Leave a Light”, “LA Song” en “Fire on the Floor”, tot aan de diepere en meer spirituele kanten van haar muziek. Deze band brengt niet alleen haar originele nummers, maar ook haar indrukwekkende covers van artiesten als Etta James en Tina Turner. Bovendien voegen zij zelfs een aantal nummers toe die Beth Hart zelf had kunnen coveren, waardoor onze set perfect aansluit op elk evenement.

Tributeband boeken of inhuren?

Deze band bied twee verschillende shows aan. Hun avondvullende programma bestaat uit twee sets van elk een uur, waarin zij het volledige spectrum van Beth Harts muziek verkennen. Van krachtige rock tot intieme blues en soul, inclusief een akoestisch blok voor een extra touch van emotie. Deze show past perfect in een theater setting en biedt een gevarieerde en inspirerende avond voor het publiek.

Voor het scherpste gage

Voor festivals bieden zij een dynamische show van 45 tot 75 minuten, die perfect past binnen de festival programmering. Hier ligt de nadruk iets meer op rock, blues en uptempo nummers, maar zonder de diepgang en emotie van Beth Harts muziek uit het oog te verliezen. Hun festivalshow zorgt voor een energieke en meeslepende ervaring voor het publiek.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Fire On the Floor (Beth Hart tribute) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie