0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Rootsriders / Bob Marley Tribute

Biografie Rootsriders / Bob Marley Tribute

Rootsriders / Bob Marley Tribute neemt je mee terug naar de jaren ’70 en de wereld van de reggae. De wereld werd toen veroverd door Bob Marley en zijn zwoele reggae klanken en zomerse liedjes.

Tributebands boeken of inhuren

Rootsriders doet je niet alleen aan de stem denken aan Bob Marley maar ook aan die prachtige breed uitslaande gebaren waarmee de king of reggae zijn liedjes kracht bij zette.

Boek een band

In 2019 doet de band een grote tour door NL en België met hun nieuwe show LEGEND35. De show is een hommage aan het beroemde verzamelalbum dat 3 jaar na de dood van Bob Marley werd uitgebracht, nu 35 jaar geleden.

Rootsriders / Bob Marley Tribute

Rootsriders neemt je mee terug naar de prachtige muziek van Bob Marley & the Waylers. Alle klassiekers komen in de show voorbij. ‘No Woman No Cry, ‘Is the Love’, ‘Three Little Birds’ en uiteraard ‘Could you be Love’.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Rootsriders / Bob Marley Tribute boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties