0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Unforgiven (Metallica tribute)

Biografie The Unforgiven (Metallica tribute)

Deze tributeband is gestopt. Wij hebben op dit moment nog 2 andere metallica tributebands in bestand. Neem hier contact met ons op of kijk verder op de pagina tribute bands.

The Unforgiven (Metallica tribute) is al meer dan 12 jaar de absolute Nr.1 Tribute in Europa van Metallica

Deze tributeband bestaat uit een hechte vriendenkring en waar elk van de leden Metallica een warm hart toedraagt. Kenmerkend voor deze band is het strakke samenspel en hun energieke live performance.

Tribute band boeken of inhuren

Door de jaren heen heeft de band in binnen- en buitenland de zalenplatgespeeld.
Hun optredens hebben een dynamisch en spectaculair karakter, wat erg aanslaat bij het publiek.

Metallica tributeband boeken voor scherpste gage

De echte rock, de oorspronkelijke “sound from the heart” spreekt echter niet alleen de enthousiaste Metallica-fan aan: elke ware muziekliefhebber geniet van de geweldige sfeer die The Unforgiven brengt.

Alle bands boek je simpel op Burolivemuziek

Met hun ruim 1 ½ uur durende show nemen zij iedereen mee in de 20 + -jarige geschiedenis van Metallica, waardoor fans van het eerste uur en de latere instromers van een geweldige avond worden voorzien!

Tribute to Metallica

Hierbij komen de mooiste ballads (Nothing else matters / The Unforgiven) en de hardste songs (o.a. Blackened / Damage inc./Frantic) aan bod, waardoor 3 metal-generaties bijeengebracht worden.

Ook hun eigen medley passeert de revue, waardoor iedereen verrast wordt door een feest van herkenning.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Unforgiven (Metallica tribute) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties