0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
The Unforgiven (Metallica tribute)

Biografie The Unforgiven (Metallica tribute)

Deze tributeband is gestopt. Wij hebben op dit moment nog 2 andere metallica tributebands in bestand. Neem hier contact met ons op of kijk verder op de pagina tribute bands.

The Unforgiven (Metallica tribute) is al meer dan 12 jaar de absolute Nr.1 Tribute in Europa van Metallica

Deze tributeband bestaat uit een hechte vriendenkring en waar elk van de leden Metallica een warm hart toedraagt. Kenmerkend voor deze band is het strakke samenspel en hun energieke live performance.

Tribute band boeken of inhuren

Door de jaren heen heeft de band in binnen- en buitenland de zalenplatgespeeld.
Hun optredens hebben een dynamisch en spectaculair karakter, wat erg aanslaat bij het publiek.

Metallica tributeband boeken voor scherpste gage

De echte rock, de oorspronkelijke “sound from the heart” spreekt echter niet alleen de enthousiaste Metallica-fan aan: elke ware muziekliefhebber geniet van de geweldige sfeer die The Unforgiven brengt.

Alle bands boek je simpel op Burolivemuziek

Met hun ruim 1 ½ uur durende show nemen zij iedereen mee in de 20 + -jarige geschiedenis van Metallica, waardoor fans van het eerste uur en de latere instromers van een geweldige avond worden voorzien!

Tribute to Metallica

Hierbij komen de mooiste ballads (Nothing else matters / The Unforgiven) en de hardste songs (o.a. Blackened / Damage inc./Frantic) aan bod, waardoor 3 metal-generaties bijeengebracht worden.

Ook hun eigen medley passeert de revue, waardoor iedereen verrast wordt door een feest van herkenning.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Unforgiven (Metallica tribute) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie