0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Abba Tribute

Biografie Abba Tribute

Deze Abba Tribute is een passend eerbetoon aan ABBA en de sfeer van de jaren ’70 en ’80. En uiteraard met al die grote hits van Abba waaronder “Dancing Queen, “Waterloo”, “Mamma Mia” en “The Winner Takes It All”.

Tributeband boeken of inhuren

In de geschiedenis van de popmuziek heeft ABBA een leidende rol gespeeld. Abba is een van de meest succesvolle bands ter wereld met meer dan 200 miljoen verkochte albums (en meer dan 370 miljoen albums in totaal).

Bands en artiesten boeken

Sinds 2013 zorgt deze tribute dat de rijke muzikale erfenis van deze legendarische groep word doorgegeven. Met multi vocale zang op front en achter hen een fantastische band word het karakteristieke geluid van Abba tot in perfectie benadert.

Boek simpel online een band voor feest

Met 6 muzikanten garanderen ze een zeer gezellige avond (avondvullend programma mogelijk), met “ja, ik kende alle nummers” repertoire. Het is muziek met een enorme herkenbaarheid en waarbij alle koren spontaan ontstaan ​​tijdens deze concerten.

coverband boeken

Met twee topvocaal Dancing Queens aan de voorkant en een solide muzikaliteit achter, is succes gegarandeerd voor elke avond van nostalgie en aangename muziek voor jong en oud!

Abba Tribute boeken voor scherpste gage

Abba Tribute voor een echte flashback naar de prachtige muzikale tijden van weleer !!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Abba Tribute boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties