0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Wieners

Biografie The Wieners

Vintage Rock ’n Roll uit de Fifties!
The Wieners brengen de grote hits en verrassende B-kantjes van alle rock’n’roll-helden: Buddy Holly, Elvis Presley, Johnny Cash, Carl Perkins, Johnny Burnette, The Everly Brothers en veel meer. Swingend en authentiek!

Rock’n’Roll uit de Fifties!

Ze speelden de afgelopen 10 jaar op talloze festivals in Nederland, België, Duitsland, Noorwegen, Denemarken en Frankrijk, ze waren te gast bij De Wereld Draait Door en ze traden op met topvioliste Emmy Verhey.

Rock ’n Roll band boeken

Inmiddels timmeren ze ook in Engeland aan de weg: in februari 2017 spelen The Wieners oa voor de derde keer in de bekende Winning Post Rock’n’Roll Club waar maandelijks de beste Europese Fifties-bands op het podium staan.

Tribute to the Everly Brothers

Ook brengen ze hun Everly Borthers tributeshow in 2017 twee keer in Engeland op de planken.

fifties en sixties repertoire

Van stevige Rockabilly tot suikerzoete Tearjerkers, bij The Wieners klinken alle nummers als de oude vinyl-singeltjes in een Wurlitzer-jukebox.

De beste Vintage Rock’n’Roll-band van Nederland, ook beschikbaar als duo Two Wieners.
Voor festivals, speciale feestjes, Amerikaans/Retro thema, recepties, serenades of gewoon voor een iets ouder publiek

Andere fifties en sixties bands zijn o.a.:
Stringcaster
Huub Henk & Harrie
Swingers
John-Boy & The Waltons
William Smulders Band

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 6 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Wieners boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties