0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
U2two

Biografie boeken? U2two

“kijk, dit is nu een coverband die weet hoe het moet. Elk bandlid doet een redelijk accurate impressie van een U2 muzikant, maar Sam Kramer a.k.a. ‘Bono two’ slaat alles. Alle maniertjes kloppen (voorover gebogen, kin vooruit, armen naar achter, ik ben een leeuw), het jasje klopt en ook wat stem betreft komt hij dicht in de buurt”.

tribute band boeken

Een citaat van recensent Sjoerd Huismans voor 3voor12.vprol.nl  van het optreden van U2two op paaspop 2016.

Het is al jaren lang bekend. Hebt u een imitator nodig van Bono de zanger van U2? Dan is Sam Kramer de enige in de wereld die uw verwachting gaat waarmaken. U hoort U2 en u ziet Bono live!

U2 imitator

Sam maakt één groot entertainmentspektakel van uw feest en laat zich niet weerhouden om al klauterend over barkrukken en tafels een serenade aan uw collega of directeur te brengen… Bono zelf zit nooit stil dus u zult Sam dan ook niet alleen maar op het podium zien blijven staan.

Hits van U2

Hij zingt LIVE alle bekende hits van U2 waaronder Beautiful Day, Sunday Bloody Sunday, With or Without You en One en maakt zo van ieder feest een onvergetelijke ervaring.

U2 tribute band boeken tegen scherp gage

Sam deed in 2014 mee als Bono imitator aan het nieuwe SBS6 programma “The winner takes it all”. In dit programma werd opnieuw bevestigd dat Sam’s stem als twee druppels water lijkt op die van U2’s Bono. Een kostbaar bezit waarmee hij u de avond van uw leven kan bezorgen.

andere mogelijkheden met Sam Kramer zijn;
Sam Kramer als Bono
Bono en The Edge
U2 Unplugged

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je U2two boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties