0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Piledriver (Status Quo tribute)

Biografie Piledriver (Status Quo tribute)

Welke Status Quo-fan herinnert zich niet deze wereldberoemde woorden van Jackie Lynton toen hij de band introduceerde op het legendarische Live!-dubbelalbum, opgenomen door de originele “Frantic Four”-formatie in oktober 1976, in het Appolo Theater te Glasgow? Het album waarmee Status Quo zich onsterfelijk maakte in de geschiedenis van de classic rock en waarmee de band haar hoogtijdagen vierde. Degenen die het geluk hadden dat ze Quo “live in concert” konden horen en zien in deze jaren zullen de unieke sfeer van de concerten nooit vergeten!

Classic heavy bluesy

De rockers van Piledriver zijn trouwe fans van de Status Quo uit die roemruchte jaren. Ze koesteren de muzikale erfenis uit die tijd en willen die in ere houden. De optredens van Piledriver laten zien waar Status Quo ooit voor stond: “Classic heavy bluesy no nonsense boogie rock´n´roll! Heads down legs apart…”

Uitsluitend Frantic Four nummers

The shows van Piledriver bevatten uitsluitend nummers van de originele Frantic Four-formatie (1970 – 1981) aangevuld met zelf geschreven materiaal dat geïnspireerd is op de sound van Status Quo uit hun gouden jaren. Piledriver is meer dan een “tribute-act”. Met deze show krijg je een antwoord op de vraag: ‘Hoe zou Status Quo klinken als de originele band niet was opgesplitst maar verder was gegaan op het punt waar ze zijn gestopt met het live album in 1977?” Een ware ode aan Status Quo!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Piledriver (Status Quo tribute) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties