0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Travelin’ Band (CCR tribute)

Biografie Travelin Band (CCR tribute)

The Travelin’ Band (CCR-tribute-band) is een tributeband die zich volledig toelegt op het repertoire van John Fogerty & zijn Creedence Clearwater Revival (CCR).

band of Coverband boek je online

The Travelin’Band bestaat uit ouwe rotten en een beetje jong bloed, die op zoek gaan naar de roots van de swamp rock-‘n-roll. Vanzelfsprekend kan die zoektocht maar bij één band eindigen en dat is Creedence Clearwater Revival ofwel CCR.

Travelin Band (CCR tribute) boeken voor scherpste gage

Proud Mary, Bad moon rising, Born on the bayou, Green River, Susie Q, Fortunate son, Down on the corner, Have you ever seen the rain, Hey tonight, Up around the bend, Who’ll stop the rain, Lodi, Travelin band …

coverbands en tributebands boeken of inhuren

Deze talrijke wereldhits van zanger-gitarist John Fogerty (frontman CCR) staan als het ware gegrifd in ons geheugen. De ware swampsound en de typische John Fogerty-stem brengt The Traveling Band, CCR terug tot leven.

Bands boeken bij Burolivemuziek.nl

De gelijkenis is angstwekkend, sluit je ogen en je merkt geen wezenlijk verschil. Dit gaat verder dan een simpele coverband.
Sounds like the original band – Swamps you into the past – The Spirit of CCR is Back !

fotocredits: Onwies fotografie

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Travelin’ Band (CCR tribute) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,3

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie