0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Travelin’ Band (CCR tribute)

Biografie Travelin Band (CCR tribute)

The Travelin’ Band (CCR-tribute-band) is een tributeband die zich volledig toelegt op het repertoire van John Fogerty & zijn Creedence Clearwater Revival (CCR).

band of Coverband boek je online

The Travelin’Band bestaat uit ouwe rotten en een beetje jong bloed, die op zoek gaan naar de roots van de swamp rock-‘n-roll. Vanzelfsprekend kan die zoektocht maar bij één band eindigen en dat is Creedence Clearwater Revival ofwel CCR.

Travelin Band (CCR tribute) boeken voor scherpste gage

Proud Mary, Bad moon rising, Born on the bayou, Green River, Susie Q, Fortunate son, Down on the corner, Have you ever seen the rain, Hey tonight, Up around the bend, Who’ll stop the rain, Lodi, Travelin band …

coverbands en tributebands boeken of inhuren

Deze talrijke wereldhits van zanger-gitarist John Fogerty (frontman CCR) staan als het ware gegrifd in ons geheugen. De ware swampsound en de typische John Fogerty-stem brengt The Traveling Band, CCR terug tot leven.

Bands boeken bij Burolivemuziek.nl

De gelijkenis is angstwekkend, sluit je ogen en je merkt geen wezenlijk verschil. Dit gaat verder dan een simpele coverband.
Sounds like the original band – Swamps you into the past – The Spirit of CCR is Back !

fotocredits: Onwies fotografie

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Travelin’ Band (CCR tribute) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties