0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Travelin’ Band (CCR tribute)

Biografie Travelin Band (CCR tribute)

Al meer dan 40 jaar maken Lody Franzen en Sjaak Bekema, de oprichters,  muziek met elkaar. De Travelin Band is actief sinds 1973 op vele podia en festivals.

band of Coverband boek je online

“Doe je ogen dicht, en hoor John Fogerty himself”, dat wordt er vaak gezegd over Lody Franzen, de zanger van de Travelin Band. De passie voor de muziek hoor je bij elke noot. Een optreden van de Travelin Band zul je nimmer meer vergeten.

Travelin Band (CCR tribute) boeken voor scherp gage

Oude tijden herleven bij het horen van hits als ‘Bad moon rising, Born on the bayou, Down on the corner, Have you ever seen the rain, Hey tonight, I put a spell on you, Long as I can see the light, Proud Mary, Suzie Q, Sweet hitchhiker, Travelin’ band, Up around the bend, Who’ll stop the rain’ etc.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 6 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Travelin’ Band (CCR tribute) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties