0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Bijtels

Biografie de Bijtels

Feesttent, zaal, kroeg, festival, bruiloft of outdoors. Allround coverband De Bijtels weet van elk evenement een waar feest te maken!

De Bijtels bestaan al ruim 15 jaar en nemen hun publiek mee op een muzikale reis die de bezoeker voert van ouderwetse rock ’n roll tot de hedendaagse knallers met een tussenstop bij de nederpop, après-ski en dampende rock.

Ouderwets avondje Rock ‘N Roll

Eenmaal weer nuchter en bekomen van een avondje met De Bijtels zou je willen, dat je wat minder gedronken had, maar ook dat je blij bent, dat jij erbij bent geweest!

Allround coverband met herkenbare hits

Het enthousiasme van de 5 ervaren muzikanten straalt er van af  en de dansvloer zal dan ook al snel te klein zijn.
Meezingen, mee springen, of gewoon genieten. Het kan en het zal gebeuren.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Bijtels boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties