0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Brat Pack

Biografie The Brat Pack

Een allround coverband met een energieke podiumact boeken? Dan zit je bij The Brat Pack helemaal goed. Zij spelen alleen de meest swingende hits uit vrijwel alle periodes, met als resultaat een aanstekelijke mix van rock ’n roll, pop, funk, rock en soul.

Band boeken of inhuren

Een swingende coverband met 8 energieke talentvolle muzikanten op het podium die weten hoe ze een feestje moeten maken. 2 ijzersterke vocalisten op front en een strakke blazerssectie. 

Boek een coverband

De band is zeer geschikt voor de meest uiteenlopende feesten waaronder bruiloften, spetterend bedrijfsfeest of een feesttent. Het maakt ze eigenlijk helemaal niet uit wáár ze staan, als ze maar los kunnen gaan.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Brat Pack boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties