0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Escape

biografie Escape

(trio) Escape is een moderne coverband met een zeer uitgebreid repertoire van songs uit de jaren 70’s, 80’s tot de hits uit de actule top 40.
Alles gepassioneerd en professioneel gebracht door 2 enthousiaste muzikanten en een fantastische zangeres.

Allround coverband / stemmingsorkest boeken

Alle drie de bandleden van Escape zijn naast instrumentalisten ook alle drie solo vocalisten waardoor er een constante afwisseling is van stemgeluid en ieder nummer authentiek benaderd kan worden.

3 professionele muzikanten

Alhoewel deze band uit maar 3 leden bestaat zal Escape zeker niet onderdoen voor een vijf of zesmans formatie en natuurlijk is Escape ook flexibeler dan een grote band als het gaat om ruimte en geluidsniveau.

coverband boeken tegen scherpste gage

De band is in bezit van eigen geluid en licht van de beste kwaliteit en is modulair in te zetten aangepast aan de grootte van het feest, 60 man of 600 man, het kan allemaal.

band boeken

Escape is zodoende Multi inzetbaar; van tentfeest tot besloten personeelsfeest en van bruiloft tot jubileum.
Zeker gezien het repertoire een aanrader!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Escape boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties