0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Vreemdt

Biografie Vreemdt

‘Niets is ons vreemdt!’ Onder dat motto speelt coverband Vreemdt een bonte mix van nummers uit ‘de oude doos’ , maar ook recente hits.
Van ballads en dansplaten tot pop en rock!

coverband boeken of inhuren

De band bestaat uit zes rasmuzikanten, die het publiek met een flinke dosis ervaring en 100% inzet maximaal laten genieten. Vol passie en overgave klinken nummers van onder andere Anouk, Red Hot Chili Peppers, Bruno Mars, Elvis, Rage Against the Machine, Waylon en Beth Hart.

pop en rockbands bij burolivemuziek.nl

De zangeressen vullen elkaar met hun verschillende stemmen perfect aan en de band… die is strak en recht.
Dat een optreden met deze topformatie garant staat voor ‘een dansvloer vol, een tent op z’n kop en tot in de late uurtjes’, is dan ook zeker niet Vreemdt!

Vreemdt boek je voor scherpste gage

Of het nu in een klein kroegje, op een besloten feest of in een feesttent is: Vreemdt zorgt voor party time tot in de late uurtjes.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Vreemdt boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties