0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Rousers

Biografie The Rousers

Coverband The Rousers bestaan uit Stefan Krikke, Frank Veldwachter, Nick Esmeijer, Dinand Joostink en Jelle van der Meij en is een stoere coverband die de beste en grootste hits ten gehore brengen.

Coverband boeken of inhuren

The ROUSERcoaster levert gegarandeerd een flinke dosis adrenaline. Door onze “Pedal to the Metal” mentaliteit worden uw gevoelens én emoties in een fast train heen en weer geslingerd.

Bands boek je simpel online

De band neemt je mee op een muzikale reis door de tijd met de grootste hits en zij spelen de gezelligste feestknallers, de meest aanstekelijke meezingers maar ook de vergeten guilty pleasures worden niet overgeslagen.

The Rousers boeken voor scherpste gage

Stevige, populaire songs worden afgewisseld door meezingers met intieme kippenvelmomenten en dat stopt niet voordat de ride volledig is volbracht.

De perfecte band voor schuurfeest, feesttent of een rockend bedrijfsevent.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Rousers boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties