0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
KaramBAM!

Biografie KaramBAM!

Kan een trio helemaal de tent op zijn tenten? JA hoor. KaramBAM!  is zo’n coverband. Ronald, Sven en Michel zetten ieder feest totaal op de kop. Check de promo maar.

Coverband boeken of inhuren

Met dit trio haal je een complete coverband in huis met een zeer breed repertoire. Van Grease tot Frans Bauer en van Avicci tot Mooi Wark en Rammstein. Breder dan dit kan bijna niet.

Boek een band online

Naast nederpop ook veel alltime favorite rocknummers en dan weer naar een gezellige feestklassieker of meezinger. De jongens zorgen altijd voor de juiste sfeer op ieder feest.

KaramBAM! boeken voor scherpste gage

Werken met een professioneel licht- en geluidsbedrijf en die zorgen dat alles tip top in orde is. Naast een breed repertoire dus ook een perfect geluid en lichtplaatje.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je KaramBAM! boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties