0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Groove Society

Biografie Groove Society

De coverband Groove Society is een professionele funk, soul en dance classics partyband voor de meest uiteenlopende feesten. The Party is ON when Groove Society is In The House!!

Coverbands boeken of inhuren

Negen doorgewinterde muzikanten delen één grote passie: het publiek uit z’n dak zien gaan op herkenbare en dansbare funk, soul en dance classics van de 70’s tot nu. 

bands boek je simpel online

Dit is geen gewone band. Dit is een beweging. Een movement. Want deze band wil je laten bewegen. Op de grootste hits uit de wereld van disco en soul. Uit de jaren 70 tot nu.

Groove Society boeken voor scherpste gage

Met een zanger en zangeres die geboren entertainers zijn. Een ritmesectie die staat als een huis en een blazerssectie die superstrak iedereen omver blaast. Samen zorgen ze voor dé live experience.

Disco en soulband bij Burolivemuziek.nl

Het repertoire bestaat uit wereldhits. Van Bruno Mars tot Michael Jackson en van Chaka Khan naar Prince en weer terug naar Diana Ross. Deze band laat je swingen op ál die dansklassiekers.

Bands en artiesten boek of inhuren

De vibe van Groove Society laat je niet meer los. Don’t blame it on the sunshine. Blame it on the Boogie!

Band niet beschikbaar? Vergelijkbare band is bv Soul Society 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Groove Society boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties