0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Sunset Travelers

Biografie Sunset Travelers

Rhythm & blues-formatie rondom toetsenist en zanger Roel Spanjers (ex-JW Roy & The One Night Band).

Vette R&B en Soul

Sunset Travelers kookt een heerlijke stoofpot gevuld met rhythm&blues, soul en blues, geïnspireerd op het diepe Zuiden van de VS.
Hun ingrediënten vormen de legendarische muziekplekken: Memphis, Mississippi en New Orleans. Met speelplezier én kennis van zaken gaan obscure tranentrekkende parels uit de rijke rootstraditie, swingende grooves en down home blues-stompers de pan in.

Blues

Aan het vettige fornuis staat een ervaren crew: Roel Spanjers, Hammond en piano (Luther Allison, Normaal), gitarist Richard van Bergen (Rootbag, Malford Milligan), op bas Nico Heilijgers en achter de drums JJ Goossens.

Sunset Travelers speelt deze herfst voor het eerst in jaren weer een serie concerten. De in Nederland hooggewaardeerde rootsband gaat er tegenaan met pareltjes uit het verleden en repertoire van hun CD’s Sunset Travelers en Birdcatcher.

Bandleden Sunset Travellers

Bezetting: Roel Spanjers – Hammond en piano (o.a. Luther Allison, Normaal); Richard van Bergen – Gitaar (Rootbag, Shiner Twins, Lightnin’ Guy); Nico Heilijgers – bas (JW Roy, Mick Taylor); JJ Goossens – drums (JW Roy, Birdcatcher, Hans Theessink)Biogr

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Sunset Travelers boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties