0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Soul Society

Biografie Soul Society

Soul Society is een swingende coverband met de prachtige zangeres Doña Pessy als front lady. Deze band is een funky gedreven coverband die net als de frontlady zelf is; energiek, uitstraling en swingend.

Coverbands en bruiloftbands boeken of inhuren

De band bestaat naast Dona verder uit 5 getalenteerde en zeer muzikale muzikanten. Deze top coverband zijn zeer geschikt voor de meest uiteenlopende feesten; bruiloften, personeelsfeesten, festivals.

Soul Society boeken voor scherpste gage

Met een fris hedendaags repertoire variërend van Dance, R&B, Funk, Soul, pakkende ballads maar ook hier en daar een oude klassieker in een nieuw modern jasje, maken we van uw feest een echt feest.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Soul Society boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties