0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
D-Urbanites

Biografie D-Urbanites

D-Urbanites is een kleurrijke band met leden die roots hebben in zowat alle windstreken: vanJamaica, Congo en Marokko tot België. Samen komen ze tot een opwindende sound waarin soul, jazz en funk samensmelten.

Als je wil dat er iets gebeurt, doe het dan! Dat is de filosofie die spreekt uit Malik Esuo’s priemende blik en rechte schouders. De frontman en producer van D-Urbanites is het kind van een Zuid-Marokkaanse gastarbeider en een Belgische moeder. De takken van zijn stamboom staan in bloei met traditionele Marokkaanse muzikanten.

Soul Jazz en Funky sounds

Malik Esuo bracht de jaren negentig vooral door in London. Een weekend in de stad liet hem proeven van acid jazz en hij was er meteen aan verslingerd. Al gauw draaide zijn leven rond het weekend en de Londense jazz en soul scene. En dus besloot hij naar de Britse hoofdstad te verhuizen waar hij woonde en werkte in Brixton en een vaak geziene speler werd op podia van clubs zoals WKDin Camden Town. De energie van de Londense muziekscene en het samenspelen met Britse muzikanten was een levenselixer waaraan hij zich gretig laafde.
Samen met bassist Stan Dale verzamelde hij een groep van getalenteerde muzikanten van beide zijden van het Kanaal. Door de Vlaamse klei te vermengen met het Londense asfalt effenden ze het pad dat leidde naar Transition, hun debuutplaat .

Ervaren muzikanten

Transition is niet de bestemming, het is een eerste halte op een reis die hopelijk lang zal duren en leiden tot meer platen en het beroeren van mensen met energieke live concerten die het handelsmerk van D-Urbanites zijn.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je D-Urbanites boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie