0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Le Funq

Biografie Le Funq

Le Funq is een concept waarbij een dj onder het motto ‘Dance meets Disco Classics’ wordt aangevuld door verschillende muzikanten. Hiermee bieden zij een volledig programma. De DJ vormt de basis van het programma, waar de muzikanten vervolgens op inspelen. Er is geen vaste setlijst, waardoor het optreden van Le Funq qua stijl en energie alle muzikale richtingen

Beste samenstelling per evenement

Dit kan betekenen dat de dj met een saxofonist, pianist en drummer op het podium staat, maar zij kunnen ook worden afgewisseld door een percussionist, trompettist en een zanger of zangeres. Afhankelijk van het evenement wordt er gekeken wat de beste samenstelling is.

Divers en uniek

Door deze diversiteit zijn zij dus ook inzetbaar voor verschillende evenementen. Ideaal voor bedrijfsborrels of festivals die tot in de late uurtjes door willen gaan.  In te zetten voor een grootse, energieke en dansbare show, maar is ook erg geschikt voor een rustige setting, waarbij zij fungeren als muzikaal behang. Niets is onmogelijk! Het concept is helemaal van deze tijd en vooral erg flexibel.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Le Funq boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties