0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Wall Street

Biografie Wall Street

Niet alleen bekend als het financiële centrum van Amerika.
Deze zeskoppige band vertegenwoordigd de drie noordelijke provinciën.

Muzikale hart van het Noorden

Alle leden hebben hun sporen ruim verdiend in de muzikale wereld en Wall Street staat dan ook garant voor een stabiele en betrouwbare invulling van een feestelijke avond.
Pop, Rock, Soul, Blues, R&B , Country en uiteraard Nederlandstalig komen allemaal terug in het ruime repertoire wat de band heeft te bieden.

Een ijzer sterke ritme sectie van drums en bas

Ze laten elk feest op zijn grondvesten trillen. Op de flanken verzorgen gitaar en toetsen voor een muzikale verbreding en diepgang.
Of het nu om een virtuoze solo’s of sfeervolle sounds gaat, beiden zijn vertegenwoordigd.
Wall Street wordt gecompleteerd met een frontzanger en rasentertainer die vol Soul en energie weet ieder nummer tot een hoger niveau te tillen.

Harmonieuze samenzang een andere dimensie

Tent, Kroeg of Bruiloft, Het feest eindigt altijd in een positieve sluiting.
De financiële wereld mag dan grimmig en fluctueren, deze Wall Street heeft daar geen boodschap aan! Zij spelen waar dan ook het dak eraf moet.

Because Music never sleeps!

Een verassend, vernieuwend en allround repertoire. Dampende en swingende tophits uit de jaren ‘60/’70 tot de actuele hits van nu, het publiek te entertainen en dak er af te spelen.

Allround repertoire

Nummers van o.a. Kane, De Dijk, Pink, Duffy, Nick en Simon, Tina Turner en vele andere krakers, met veel passie en soul vertolkt.
Met veel humor, interactie en een geweldige spetterende show, staat ”Wall Street” garant voor een avond lekker swingen, rock’N, feesten en natuurlijk de mensen een onvergetelijk knalfeest te bezorgen!!

Wall Street is:
Drums – Carly van der Ploeg
Bas – Henry Mantouw
Toetsen – Roel van der Veen
Gitaar – Ido Cuperus
Zang – Anno Westerhof

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Wall Street boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties