0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Duncan Do Nuts

Deze band is niet meer actief.
Maar bekijk hier nog vele andere mogelijkheden.

Biografie Duncan Do Nuts

Duncan Do Nuts, een all-round-coverband die meer doet dan all-round-covers spelen. Duncan Do Nuts is de naam en het betreft hier 3 fantastische, door de wol geverfde muzikanten die zich met alle liefde en plezier in het zweet werken en spelen om de bepaald imposante en akelige stoere naamgever van de band, Duncan dus, te laten excelleren in dat waar hij goed in is: briljant zingen, het publiek entertainen en zich razendsnel omkleden.

Hoogstaande liveshow

5 Jaar geleden begonnen als wekelijkse huisband in een middelgroot rockcafé in Arnhem, bleek die gelegenheid al snel te klein, en dus werd het nodig tijd de vleugels uit te slaan en ook de rest van Nederland mee te nemen in hun opwindende, hoogstaande live-show vol rock- en popklassiekers van vroeger en nu.

Zeldzaam zangtalent

En met het zeldzame zangtalent en vocale bereik van Duncan zitten ze daarbij niet vast aan één stijl, en dus komen zowel Pearl Jam als Daft Punk voorbij, gaat het van de soul van James Brown moeiteloos naar de rock ‘n’ roll van Elvis Presley, kan er worden geheadbanged op AC/DC maar ook relaxed geswingd worden op Bob Marley, en wordt iedereen uiteindelijk, samen met Pharrel Williams, Happy! Go Nutz with Duncan Do Nuts!

Duncan Do Nuts boek je tegen de scherpste prijs

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Duncan Do Nuts boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie