0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Duncan Do Nuts

Biografie Duncan Do Nuts

Duncan Do Nuts, een all-round-coverband die meer doet dan all-round-covers spelen. Duncan Do Nuts is de naam en het betreft hier 3 fantastische, door de wol geverfde muzikanten die zich met alle liefde en plezier in het zweet werken en spelen om de bepaald imposante en akelige stoere naamgever van de band, Duncan dus, te laten excelleren in dat waar hij goed in is: briljant zingen, het publiek entertainen en zich razendsnel omkleden.

Hoogstaande liveshow

5 Jaar geleden begonnen als wekelijkse huisband in een middelgroot rockcafé in Arnhem, bleek die gelegenheid al snel te klein, en dus werd het nodig tijd de vleugels uit te slaan en ook de rest van Nederland mee te nemen in hun opwindende, hoogstaande live-show vol rock- en popklassiekers van vroeger en nu.

Zeldzaam zangtalent

En met het zeldzame zangtalent en vocale bereik van Duncan zitten ze daarbij niet vast aan één stijl, en dus komen zowel Pearl Jam als Daft Punk voorbij, gaat het van de soul van James Brown moeiteloos naar de rock ‘n’ roll van Elvis Presley, kan er worden geheadbanged op AC/DC maar ook relaxed geswingd worden op Bob Marley, en wordt iedereen uiteindelijk, samen met Pharrel Williams, Happy! Go Nutz with Duncan Do Nuts!

Duncan Do Nuts boek je tegen de scherpste prijs

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Duncan Do Nuts boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties