0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Alpenparty

Biografie Alpenparty

De oktoberfest band Alpenparty heeft de afgelopen jaren een vaste waarde gekregen binnen de oktoberfest bands in Nederland. De band komt uit het grensgebied met Duitsland en zal jou meenemen op een reis door de Alpenlanden.

Oktoberfest bands boeken of inhuren

Een feest zonder einde. Leidt jou naar de toppen van het Alpen berglandschap en geeft je het gevoel alsof je in Oostenrijk op de wiese staat. Een fest wiese wel te verstaan.

Boek een band

De band levert met een ‘stimmungs garantie’ gegarandeerd succes en dat is ook niet zo gek als je bedenkt dat alle 11 super enthousiaste muzikanten zeer gemotiveerd zijn op ieder tentfeest en oktoberfeest op zijn kop te zetten.

Alpenparty boeken voor scherpste gage

De band schotelt een super tollen show voor aan de gasten. Vanaf de eerste klanken is het gelijk feest en staan de eerste gasten al op de tafels te dansen. De beste schlager hits komen voorbij.

Oktoberfest band

Zing luidkeels mee met de oktoberfest en schlagerhits. Ein Festival der Liebe met veel pullen bier en spitze musik. Spass!!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Alpenparty boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties