0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
SUPALICIOUS

Biografie SUPALICIOUS

Boek de ultieme garantie voor een muzikaal festijn waarbij de smaakpapillen van het publiek op scherp staan. Met een playlist die als een culinair meesterwerk is samengesteld, slingert deze band de muzikale blender aan! Delicious!

Supalicious Boek Je Bij Burolivemuziek.nl

Burolivemuziek.nl is jouw toegangspoort tot het boeken van SUPALICIOUS, dé coverband die met volle overgave de ene na de andere hit serveert. Van “I Just Came to Say Hello” tot “I Will Always Love You”, en van “Kom Maar Met Me Viben” tot “I Gotta Hangover”.

Deze band neemt geen genoegen met amuses; ze gaan direct door naar het hoofdgerecht, en dat wordt gegarandeerd een muzikale smaakexplosie.

Feestband Boeken

Dit is niet zomaar een feestband; ze zijn “Born to Be Wild” en hebben de missie om de hele tent uit z’n voegen te laten barsten.

De band breekt met etiquette en brengt een ongekende energie naar elk evenement. Of je nu een bedrijfsfeest, bruiloft of ander feest organiseert, een onvergetelijke ervaring waarbij iedereen uit zijn dak gaat.

Onvergetelijke band boeken

“Sh*t, That’s Delicious!” is niet alleen een uitspraak, maar een belofte als je SUPALICIOUS boekt. Met een knipoog naar bekende nummers en een unieke twist, weet deze band het publiek te verrassen en te vermaken. “Du hast 99 problems, but Nicki Minaj ain’t one!” Everybody wants to be an Uptown Girl, maar bij Supalicious kunnen de etiquette thuisblijven.

Het wordt een avond vol muzikale hoogtepunten en ongekende smaaksensaties. Boek SUPALICIOUS bij Burolivemuziek.nl en bereid je voor op een muzikaal avontuur.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je SUPALICIOUS boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie