0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Barcode

Biografie Barcode

Een energiek frontduo van een band met een klasse apart is het fundament van deze band welke een zinderende show met de allerbeste hits en de leukste meezingers geeft.

Allround coverband boeken

Een allround explosieve coverband die multi inzetbaar is op de meest uiteenlopende feesten en laat je pas los wanneer je zwetend en dampend niet meer kan.

Barcode boek je voor scherpste gage

Een ervaren 6 persoonsformatie die bestaat uit 4 top muzikanten met op front 1 waanzinnige zangeres en 1 talentvolle zanger.

Are YOU ready to be Entertained?

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Barcode boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties