0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
SESSION

Biografie SESSION

De show van coverband SESSION zit boordevol interactie, de hele show is er namelijk zo op ingericht dat het publiek onderdeel wordt van het optreden – echt een beleving! We laten je meezingen, meefeesten en meedansen, op elk evenement. De show van SESSION blijkt altijd een succes, elke keer weer.

Audio/visueel spektakel

Wat kun je verwachten? Bij het ene nummer loopt er tekst mee zodat je kan meezingen, terwijl bij het andere nummer de speciaal voor SESSION gecreëerde visuals voorbij komen die perfect meelopen met de bewegingen die de zangsectie maakt. De hoge resolutie LED Wall van 12m2 is standaard inbegrepen in de show.

De beste muziekanten

SESSION bestaat uit een groep van professionele muzikanten die veelal ook bij diverse Nederlandse topartiesten en events spelen. Denk zoal aan:

Van Velzen, Wolter Kroes, Tim Akkerman, Marco Borsato, Anouk, Toppers in Concert, Symphonica in Rosso, etc., etc…

SESSION boeken tegen de scherpste prijs

Al meer dan 15 jaar is deze band een van de beste en meest geboekte professionele allround coverbands. Met een formatie van topmuzikanten, een razend actueel repertoire met de grootste hits, heel veel interactie, special effects en de imposante mega led videowall is dit dé show van Nederland en België!

Gerelateerde coverbands op Burolivemuziek.nl:

Beethoven
The Dirty Daddies
Boulevard
Crystal Dream
Dakkeraf

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je SESSION boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties