0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Royal Hillbilly Club

Biografie The Royal Hillbilly Club

The Royal Hillbilly Club zijn 6 doorgeslagen rednecks die hillbilly bluegrass en country op spervuur niveau op de aanwezige toehoorders afvuren. Als een op hol geslagen stoomtrein.

Countryband boeken of inhuren

Ze BBQen hun repertoire als het ware boven een grote houtskoolgrill. Garnering met een flinke scheut zelfgestookte moonshine. Het repertoire is divers; van Bon Jovi tot Britney Spears en van Radiohead naar Motörhead.

The Royal Hillbilly Club boek je simpel online

De heren hebben al mogen staan op de grote festivals als Dicky Woodstock en Stoppelhaene. En nu is de rest van Nederland aan de buurt. Het word in ieder geval geheid feest waarbij de cowboyhoeden in de lucht vliegen. Yihaaa.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Royal Hillbilly Club boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties