0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Savannah

Biografie Savannah

Savannah, een enthousiaste groep muzikanten die al sinds 1986 aan de Europese top staat! De echte kenner spitst meteen zijn oren wanneer Savannah het publiek plat speelt met hun aanstekelijke en doorleefde country-music.

country band boeken

De band is zeer populair bij de Country Linedancers in binnen- en buitenland en niet voor niets mag Savannah zich een echte publieksband noemen: veelzijdig en sfeerbepalend!

bekende band in binnen- en buitenland

Savannah komt het beste tot haar recht tijdens live optredens. De band geeft een jaarlijkse act op festivals in Frankrijk, België, Duitsland, Oostenrijk en in vele andere landen. Dit laten zij zien en horen op grote en kleinere festivals, bedrijfsfeesten, theaters en schouwburgen.

Savannah heeft naast optredens in binnen- en buitenland, ook optredens gedaan voor radio en TV in eigen land en ver daarbuiten. Tallooze trouwe fans reizen de band achterna tot ver over onze landsgrenzen.

Optredens in binnen- en buitenland

Savannah werkte samen met grote namen zoals Johnny Cash, Freddy Fender, Wanda Jackson, Allen Frizzell, Bobby Bare, Ed Bruce, Buck Owens, Bellamy Brothers, Nikki Nelson, John Permenter, Dave Dudley en de laatste jaren ook met upcoming stars Billy Yates en Buddy Jewell.

Voor deze laatste combinaties groeit de belangstelling enorm en ’t aantal Europese boekingen liegt er niet om! Met hetzelfde gemak begeleiden ze ook bekende vaderlandse artiesten zoals Dick van Altena, Ben Steneker, Cor Sanne, Sandra Vanreys, George Baker en vele anderen.

Al negen seizoenen op een rij maakt Savannah deel uit van de zeer succesvolle theaterproductie Back To The Country, samen met Dick van Altena en manager Cor Sanne. Met deze cast trekken ze jaarlijks duizenden bezoekers naar theaters en schouwburgen in België en Nederland!

Country band boeken voor scherp tarief

De band beschikt over een 1e klas geluid- en licht systeem en reist door geheel Europa met prachtige trucks en bussen voor crew en musici.
Savannah is zonder enige twijfel de best georganiseerde band van ons land.
Kort samengevat: Savannah… een garantie voor kwaliteit!

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Savannah boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties