0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Savannah

Biografie Savannah

Savannah, een enthousiaste groep muzikanten die al sinds 1986 aan de Europese top staat! De echte kenner spitst meteen zijn oren wanneer Savannah het publiek plat speelt met hun aanstekelijke en doorleefde country-music.

country band boeken

De band is zeer populair bij de Country Linedancers in binnen- en buitenland en niet voor niets mag Savannah zich een echte publieksband noemen: veelzijdig en sfeerbepalend!

bekende band in binnen- en buitenland

Savannah komt het beste tot haar recht tijdens live optredens. De band geeft een jaarlijkse act op festivals in Frankrijk, België, Duitsland, Oostenrijk en in vele andere landen. Dit laten zij zien en horen op grote en kleinere festivals, bedrijfsfeesten, theaters en schouwburgen.

Savannah heeft naast optredens in binnen- en buitenland, ook optredens gedaan voor radio en TV in eigen land en ver daarbuiten. Tallooze trouwe fans reizen de band achterna tot ver over onze landsgrenzen.

Optredens in binnen- en buitenland

Savannah werkte samen met grote namen zoals Johnny Cash, Freddy Fender, Wanda Jackson, Allen Frizzell, Bobby Bare, Ed Bruce, Buck Owens, Bellamy Brothers, Nikki Nelson, John Permenter, Dave Dudley en de laatste jaren ook met upcoming stars Billy Yates en Buddy Jewell.

Voor deze laatste combinaties groeit de belangstelling enorm en ’t aantal Europese boekingen liegt er niet om! Met hetzelfde gemak begeleiden ze ook bekende vaderlandse artiesten zoals Dick van Altena, Ben Steneker, Cor Sanne, Sandra Vanreys, George Baker en vele anderen.

Al negen seizoenen op een rij maakt Savannah deel uit van de zeer succesvolle theaterproductie Back To The Country, samen met Dick van Altena en manager Cor Sanne. Met deze cast trekken ze jaarlijks duizenden bezoekers naar theaters en schouwburgen in België en Nederland!

Country band boeken voor scherp tarief

De band beschikt over een 1e klas geluid- en licht systeem en reist door geheel Europa met prachtige trucks en bussen voor crew en musici.
Savannah is zonder enige twijfel de best georganiseerde band van ons land.
Kort samengevat: Savannah… een garantie voor kwaliteit!

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Savannah boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie