0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Busquitos Kerst

Biografie Busquitos Kerst

Vanaf half November tot en met de kerstdagen hebben de Busquitos ook hun eigen kerst programma, Busquito-style!  Herkenbaar en zeker ook kerstig maar op de wijze zoals die bekend is van Busquitos!

Kerstmuziek looporkest

The Busquitos spelen een aanstekelijke mix van virtuoze swingende met Louis Armstrong-rasp gezongen muziek en wervelend, vrolijk entertainment!

Als het even kan mengen zij zich draadloos in het publiek en brengen een muzikale serenade, laten het publiek een limbo-, stoelen- of line-dans doen, of spelen een meezinger uit hun aanstekelijk jazzy repertoire. Muziek voor elke leeftijd!

Looporkest boeken of inhuren

The Busquitos spelen normaliter een zeer gevarieerd repertoire.
Van de ‘Roaring Twenties’ tot gistermiddag. Hot Club, Jazz, Country, Pop, Klassiek, Rock & Roll, alles komt voorbij.

zeer aanstekelijk en allround

Liedjes van Disney, Django Reinhardt, The Mills Brothers, Louis Prima, Sonny Rollins, en Irving Berlin, om er zomaar een paar te noemen.

Ook leuke herkenbare tunes als die van Benny Hill, The Nanny etc. etc. passeren de revue, evenals heerlijk in het gehoor liggende eigen composities met dolkomische teksten.

The Busquitos boeken voor scherpste gage

Vanaf eind december tot eind oktober spelen de Busquitos geen kerst (of bij hoge uitzondering 😉 ) en vind je hier meer info omtrent dit quartet.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Busquitos Kerst boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties