0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Woof

Biografie The Woof

The Woof is een Rock ’n Roll band, een stel jonge honden die wel raad weten met de oude klassiekers. Van gevoelige blues, tot swingende rock’n roll, tot knallende rock. Denk aan nummers van The Beatles, Elvis, Chuck Berry en The Rolling Stones, maar ook ACDC en Led Zeppelin!

Rock ’n Roll band boeken of inhuren

The Woof zijn een stel jonge honden die wel raad weten met de oude klassiekers. Rock ’n roll muziek die voor alle leeftijden herkenbaar is.
Op jonge leeftijd waren de vier heren al verliefd op vaders LP’s, en daar is niets aan veranderd!

Jaren 50 en 60 muziek

De afgelopen vijf jaar heeft de band op verschillende kroegen en (food)festivals in Nederland en het buitenland gestaan en hebben ze kunnen laten zien dat ze eigenlijk gewoon in het verkeerde tijdperk geboren zijn.

The Woof boeken voor scherpste gage

Als rock’n roll legendes strak in pak en met de puntschoenen aan gaan ze elk podium onbevreesd en met een flinke dosis energie te lijf!
Ze spelen graag op feesten en bruiloften, in café, bruine kroeg of op (food)festivals en voor iedereen die van Rock ’n Roll houd.

Coverband boeken

Jerry Lee Lewis, Chubby Checker, Elvis, The Beatles en The Rolling Stones. Dit alles komt voorbij in deze energieke live show!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Woof boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties