0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Hillbilly Moonshiners

Biografie The Hillbilly Moonshiners

The Hillbilly Moonshiners is een country band dat alle bekende nummers speelt in een ‘country flavored style’. Nummers van bv Bryan Adams, The Weeknd, Beyoncé en vele anderen.

country band boeken of inhuren

De Hillbilly Moonshiners zijn een hedendaagse bluegrass band die vandaag de dag jouw favoriete liedjes speelt. Dat klopt, mensen: De Hillbilly Moonshiners drenken je liefste radio hits in een vies Louisiana moeraswater. Yeehaw!

Boek een band

Deze 5 top muzikanten houden van de bayou stijl;
Geniet van klassieke liedjes door kunstenaars als George Baker en Bon Jovi, en feest met hedendaagse hitliedjes van Katy Perry, Miley Cyrus, Beyoncé, Pharrel en dergelijke en dergelijke.

The Hillybilly Moonshiners spelen Mumford & Sons

Mumford & Sons speelden afgelopen jaren op alle grote festivals in Binnen- en Buitenland en The Hillybilly Moonshiners spelen alle hits en minder bekende liedjes door de Britse folkband.

The Hillybilly Moonshiners boeken voor scherpste gage

Van ‘Sigh No More’ naar ‘Babel’ en rechtstreeks in het ‘Wilder Mind’ repertoire. Zij zullen u zelfs verrassen met een bootleg of een cover die de band zich tijdens een van hun shows heeft gedaan. De Hillbilly Moonshiners spelen Mumford and Sons, ongeveer zo dicht als een eerbetoon aan M & S kan krijgen!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Hillbilly Moonshiners boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties