0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Friends of the Family

Biografie Friends Of The Family

Met 10 man op het podium zijn optredens van Friends Of The Family één groot feest.
Het indiefolkcollectief uit Rotterdam en Den Haag sleept het publiek tijdens hun opzwepende live-show helemaal mee.

indiefolkcollectief

Op het podium verwisselen ze onderling met gemak van instrumenten, waarbij de banjo’s, akoestische gitaren, mandolines en zelfs Ierse low whistles je om de oren vliegen.

Voor hun nieuwe album pakt Friends Of The Family groots uit met een 10-daags release avontuur dat ze afsloten met de albumpresentatie in de grote zaal van Paard van Troje. Het moge duidelijk zijn waarom Friends of the Family perfect is voor elk podium!

Podiumsensatie met 10 man

Friends of the Family is de naam die zeven samengeraapte muzikanten ooit aan hun Haags-/Rotterdams folkcollectief gaven, maar kan inmiddels gerust een tegen levensstijl aangrenzende beweging genoemd worden.

Be part of the Friends

Vrijheid, vriendschap en een onvoorwaardelijke liefde voor folkmuziek bracht deze groep bij elkaar en blijft er voor zorgen dat de Family nog steeds blijft groeien. Dat kan ook niet anders; immers iedereen met een muzikaal hart kan een Friend worden.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Friends of the Family boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties