0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Mumfords Calling

Biografie Mumfords Calling

Mumfords Calling is de enige Mumfords and Sons tribute band uit de Benelux. Geïnspireerd en uitgedaagd door de gelaagdheid en muzikaliteit in de songs van de populaire folkrock band Mumford en Sons brengt deze 7-mansformatie op geheel eigen wijze een ode aan één van de populairste bands van de laatste jaren.

Tributebands boeken of inhuren

Mumford & Sons is een Britse folkrockband afkomstig uit Londen en werd eind 2007 opgericht door Marcus Mumford, Winston Marshall, Ben Lovett en Ted Dwane.

Folk en pop band boek je simpel online

Mumfords Calling brengen op geheel eigen wijze een ode aan de populairste folkband van de laatste jaren.
Alle hits van de albums Sigh no More en Babel komen voorbij, zoals Little Lion Man, The Cave en vele andere.

Mumfords Calling boeken voor scherpste gage

Mumfords Calling brengt u een muzikale mix van folk, pop en rock in combinatie met passie, plezier en een energieke perfomance waarmee ze zoveel mogelijk de originele feel van een Mumford and Sons live concert proberen te benaderen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Mumfords Calling boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties