0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Live and Dangerous

Biografie Live and Dangerous

Live and Dangerous is een Thin Lizzy Tribute band met Arnhem als thuisbasis.
De band  speelt vooral tracks van het in 1978 opgenomen live album “Live and Dangerous”, aangevuld met tracks van andere albums.

tributeband boeken

Thin Lizzy bestaat nu nog steeds en heeft sinds de oprichting verschillende bezettingen gekend.
Maar de oprichter van de band, Phil Lynott, tevens de zanger/bassist, is in 1986 al overleden.

thin Lizzy tribute

Met Phil Lynott als frontman, was Thin Lizzy een rockband met soul en funk invloeden en Live and Dangerous benadert de sound uit deze periode.

band boeken voor scherpe prijs

Bekende  bandleden van Thin Lizzy uit die periode zijn naast Phil Lynott, Brian Robertson (gitaar), Scott Gorham (gitaar), Brian Downey (drums) en Gary Moore (gitaar).

Thin Lizzy repertoire

Live and Dangerous doet het goed op festivals, kroegen, motortreffens e.d.
Live and Dangerous bestaat uit:
Bennie Franssen (zang), Solon Carpay (bas, achtergrondzang), Bouke Hofma (drums), Eddy Berendsen (gitaar, achtergrondzang), Frank van der Wiel (gitaar).

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Live and Dangerous boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties