0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Bootleg Doors
  • Info
  • Repertoire

Biografie The Bootleg Doors

The Bootleg Doors is een Doors tribute band die opgericht is in 1996 in Amsterdam. De band heeft zijn naam ontleend aan de originele band the Doors.

Tribute bands boeken of inhuren

De band heeft de wereld rondgereisd en is uitgebreid op alle vijf continenten verschenen. Word door de kenners gezien als dé officiële Jim Morrison Tribute Show!

Spelen de psychedelische rock uit the sixties van Jim Morrison and The Doors. Zij doen dat zoveel mogelijk met dezelfde instrumenten als de originele Doors zoals, Fender, Gibson SG, Vox Continental and Ludwig.

Bands boek je simpel online

Een concert van deze tribute to the Doors is dan ook een waarheidsgetrouwe vertolking van een typisch live The Doors live concert.

bands en artiesten bij Burolivemuziek.nl

Hun show is ongelooflijk authentiek en volgens de grootste Doors fanclub “Doors Quarterly” is dit ’s werelds beste Doors tribute band.

The Bootleg Doors boeken voor scherpste gage

Gilles Yepremian, een oude Parijse vriend van Jim Morrison, nodigde de band uit om te spelen bij The Doors Memorial Concert aan de Elysée Montmartre, Parijs. Dit werd gefilmd en uitgezonden door MTV Europe, BBC en Canal Plus

bekende en minder bekende Doors songs waaronder Light my Fire, Riders on the storm, Love her madly, When the music’s over, L.A. Woman, Roadhouse Blues en The End.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Bootleg Doors boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties