0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
The Bootleg Doors
  • Info
  • Repertoire

Biografie The Bootleg Doors

The Bootleg Doors is een Doors tribute band die opgericht is in 1996 in Amsterdam. De band heeft zijn naam ontleend aan de originele band the Doors.

Tribute bands boeken of inhuren

De band heeft de wereld rondgereisd en is uitgebreid op alle vijf continenten verschenen. Word door de kenners gezien als dé officiële Jim Morrison Tribute Show!

Spelen de psychedelische rock uit the sixties van Jim Morrison and The Doors. Zij doen dat zoveel mogelijk met dezelfde instrumenten als de originele Doors zoals, Fender, Gibson SG, Vox Continental and Ludwig.

Bands boek je simpel online

Een concert van deze tribute to the Doors is dan ook een waarheidsgetrouwe vertolking van een typisch live The Doors live concert.

bands en artiesten bij Burolivemuziek.nl

Hun show is ongelooflijk authentiek en volgens de grootste Doors fanclub “Doors Quarterly” is dit ’s werelds beste Doors tribute band.

The Bootleg Doors boeken voor scherpste gage

Gilles Yepremian, een oude Parijse vriend van Jim Morrison, nodigde de band uit om te spelen bij The Doors Memorial Concert aan de Elysée Montmartre, Parijs. Dit werd gefilmd en uitgezonden door MTV Europe, BBC en Canal Plus

bekende en minder bekende Doors songs waaronder Light my Fire, Riders on the storm, Love her madly, When the music’s over, L.A. Woman, Roadhouse Blues en The End.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Bootleg Doors boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie