0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Ultimate Guns N’ Roses Tribute

Biografie The Ultimate Guns N’ Roses Tribute

The Ultimate Guns N’ Roses Tribute is niet zomaar een tribute band, het is de nieuwste, beste en gevaarlijkste Guns N’ Roses  Tribute die er is.

Tribute band boeken

The Ultimate Guns N’ Roses Tribute levert 100% de originele show uit de Use Your Illusion tijd begin jaren ’90 dus geheid actie on stage!!

Sound and Look-a-like

Geen bar-bandje die de “liedjes” zomaar even speelt… Nee THE REAL DEAL.  Wil je Axl dan krijg je Axl! Wil je Slash dan krijg je Slash…
Deze tribute is een echte tribute, muzikaal en show. Alle originelen gitaren, versterkers backdrops en kleding.

Tribute band tegen scherpste prijs

Zanger Marc Meesters hoeft weinig te doen om op de baas zelf te lijken en te klinken. Hij vormt samen met Jasper Verbruggen (rhythm guitar), Dicky Kersten (lead guitar) Jeroen Polderman (drums) en Randy van der Elsen (bass) en Jennifer Bouwens (backing vocal) The Ultimate Guns N’ Roses Tribute.

Alles tot in detail en de nummers perfect nagespeeld. Dit is dé tribute band van Guns & Roses.

fotocredits: ArnyZona Photography

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Ultimate Guns N’ Roses Tribute boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties