0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
TREZ HOMBREZ – ZZ TOP

Biografie TREZ HOMBREZ

Een eerbetoon aan ZZ-top kun je maar op 1 manier doen. Gitaren, sigaren en lange baarden zijn daarbij de laatste ingrediënten die je nodig hebt. Trez brengt je terug naar het leven van ZZ-Top een band vol met verassingen.

ZZ top Tribute

Ingrediënten voor u:

  • 5  gram Blues, om op te warmen
  • 800 gram heerlijke Guitar Riffs, Extra smooth
  • 10 ons Texas Shuffle
  • Heel veel vette bass
  • En als laatste ingrediënt alle hits voor jou op een rijtje van ZZ TOP.
  • Kook dit allemaal voor ongeveer 100 minuten in samenhang met geweldig publiek.

Kijk hier ga je… gegarandeerd een te gekke avond!

100 minuten knallen!

Dezelfde tribute scene past helemaal in uw beeld over ZZ top. De trez Hombrez nemen zichzelf absoluut niet serieus, en kopieren op een perfecte manier onze grote helden van zz-top. De humor komt zeker goed naar voren….. Ik zou zeggen feestje!!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je TREZ HOMBREZ – ZZ TOP boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties