0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
VerBLØFend (Leon Nagtegaal)

Biografie VerBLØFend (Leon Nagtegaal)

heeft inderdaad alles te maken met de band die als eerste in je opkomt; Bløf.
Het gaat hier om een tribute-act die niet zomaar liedjes probeert na te spelen.
Integendeel; in hun 60 minuten durende optreden komen de grootste hits van Bløf voorbij.

Unieke gelijkenis

Het unieke van deze band ligt bij de zanger, Leon Nagtegaal. Leon is zanger/gitarist van ruim 2 meter. Hij lijkt niet alleen op Pascal hij klinkt ook nog eens verrassend hetzelfde. Op enige afstand denk je daadwerkelijk met het origineel te maken te hebben.

Battle of the coverbands finalist

Deze gelijkenis werd bevestigd in het programma ‘Dutch battle of the coverbands (2013)’ waar VerBLØFend in de finale speelde maar deze net verloor.

Tribute band boeken voor scherp gage

Deze tribute-act neemt je onder andere mee naar ‘Holiday on Spain‘, ‘Later als ik groter ben‘, ‘Zo Stil‘, ‘Dansen aan zee‘,’mooie dag’ en wereldhit ‘Alles is liefde‘.

5 top muzikanten spelen VerBLØFend.

Leon Nagtegaal is ook solo te boeken.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je VerBLØFend (Leon Nagtegaal) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties