0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Oerend Hard (Normaal Tribute)

Biografie Oerend Hard (Normaal Tribute)

Oerend Hard is een Normaal Tribute Band en het initiatief voor de oprichting van deze band komt van Hans de Vries uit Klazienaveen die zelf ook in de band speelt als toetsenist.

Tribute bands boeken of inhuren

De zanger van de band is Jan-Egbert de Vries, geboren en getogen in het Drentse Emmer-Compascuum. Hij was 30 jaar leadzanger van de feestband De Esperando’s.

bekende bands

Om het Normaal geluid zo authentiek mogelijk te benaderen spelen de muzikanten op dezelfde instrumenten en versterkers als die tijdens de laatste show in het Gelredome gebruikt werden.

normaal tribute en coverband

De 10 mans formatie Oerend Hard heeft tevens een blazerssectie bestaande uit 2 saxofoons, trompet en trombone.

Het pronkstuk is de rode Bo Diddley gitaar van Bennie Jolink. Omdat Bennie Jolink dit initiatief zo waardeerde mocht de band zijn geliefde op Bo Diddley geïnspireerde gitaar, door gitaarbouwer Dick Dijkman uit Delden speciaal voor hem gebouwd, overnemen.

bekende nummers van normaal

De setlist is samengesteld en bevat naast de nummers van het afscheidsconcert in het Gelredome een selectie van nummers welke een goed beeld geven van de muzikale nalatenschap van Normaal.

Oerend Hard (Normaal Tribute) boeken voor scherpe gage

Het repertoire bevat naast de bekende nummers als Alie, Deurdonderen, Hiekikkowokan, Hummelo, Motorcross is O.H.I.O. en Oerend Hard ook nummers welke de laatste jaren niet meer live ten gehore zijn gebracht.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Oerend Hard (Normaal Tribute) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties