0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Bee Gees Forever

Biografie Bee Gees Forever

Bee Gees Forever is dé Bee Gees Tributeband van Nederland! Ze nemen het publiek mee op een muzikale tijdreis waar genieten een garantie is, dankzij hun fenomenale muzikale interpretatie van deze pop- en discolegendes. De band is een eervolle ode aan de wereldberoemde gebroeders Gibb en brengt zo authentiek mogelijk hun talloze, tijdloze hits.

Bee Gees tribute band boeken of inhuren

Tijdens dit optreden kun je alle grote Bee Gees-hits verwachten. Deze worden op indrukwekkende wijze live gespeeld en gezongen door deze groep zeer getalenteerde muzikanten. Met natuurlijk klassiekers als: How Deep Is Your Love, Stayin’ Alive, Words, Night Fever, Nights on Broadway en To Love Somebody! De harmonieuze samenzang, met de herkenbare falsetto’s, wordt live perfect uitgevoerd. Maar niet alleen de sounds maar ook de looks zijn legendarisch. En ook daar mag je heel wat van verwachte, want Bee Gees Forever is niet voor niets dé beste tribute band.

Boek een tributeband

Het voordeel van een tributeband is de sfeer die het meebrengt met in dit geval swinggarantie! Deze formatie van 7 artiesten dompelt het publiek – in een twee uur durende show – onder in het originele geluid van de Bee Gees. En als kers op de taart een geweldige zangeres die de rollen van Dolly Parton, Dionne Warwick en Barbra Streisand op zich neemt! Kortom: Bee Gees Forever is een unieke beleving voor jouw publiek en garandeert een succesvol en onvergetelijk evenement.
Meer weten over ons aanbod Tributebands, zoals de Abba Experience, BZN of Brian Adams we hebben een verrassend aanbod aan de leukste en meest originele tributebands.

Bee Gees Forever boeken voor scherpste gage

Je boekt Bee Gees Forever of een andere spectaculaire (tribute)band voor het scherpste gage bij Burolivemuziek.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Bee Gees Forever boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,3

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie