0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
YADA YADA

Biografie YADA YADA

YADA YADA heeft zich ontwikkeld tot de meest treffende band in het Herman Brood segment en is niet als zodanig als tribute band te omvatten.

Zo was Herman Broods gitarist, Dany Lademacher,  in 2009 de gitarist bij Yada Yada.

Herman Brood tributeband

Na vier jaar de zanger en het gezicht te zijn geweest van de originele band van Brood, de Wild Romance, besluit Stick (Ronald van Beest) in 2016 weer met YADA YADA te gaan toeren.

tributebands boeken voor scherpste gages

Een overvolle agenda is het gevolg. Waarom? De mensen willen toch een ‘vleugje’ Herman terug zien! Stick benadrukt dat hij beslist géén Herman is, wil zijn of pretendeert te zijn.

bands boeken of inhuren

Wat is er zo anders aan YADA YADA?
Het antwoord hierop is puur de kwaliteit.

Herman Brood coverband boeken

In de basis van YADA YADA spelen gitarist J.P. Barentsen (BrooT, Legal Tender), bassist Johnny Lopezz (o.a. Echo Bowie) en drummer Mr. Tumansery (o.a. Finest truth).

YADA YADA Boeken of inhuren

Zanger Stick (Ex The (Wild) Romance), die een zeer nauwe band had met Herman, weet als geen ander Brood op het podium te doen herleven.
2016, Het jaar waarin Herman 70 jaar zou zijn geworden, en ook helaas al weer 15 jaar niet meer onder ons is……

YADA YADA doet Herman Brood & His Wild Romance herleven!!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je YADA YADA boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties