0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Roxette Tributeband Look Sharp!

Biografie Roxette Tributeband Look Sharp!

De Roxette Tributeband Look Sharp! is één van de beste tributes van de Zweedse band Roxette. Met niet alleen de looks van Roxette maar ook de authentieke sound. De show bestaat dan ook uit de grootste hits van Roxette.

Tributeband boeken of inhuren

Stevige popsongs worden afgewisseld met ballads die je omarmen. Look Sharp! is een tributeband die optreed in heel BeNeLux. Geniet van hits als “Joyride”, “listen to your Heart”en “The Look”.

Boek een band

Roxette is één van de meest succesvolle Zweedse band ooit en bestaat naast een top formatie uit de leadzangeres Marie Fredriksson en zanger Per Gessle. Ze scoorden eind jaren 80 een grote hit met “The Look”.

Roxette Tributeband Look Sharp! boeken

De band scoorden daarna nog hit na hit en hebben ruim 10 studio albums gemaakt en hebben meer dan 16 top10 hits gescoord.  En nog steeds tourt Roxette over de hele wereld. De tribute van hen is dan een stuk goedkoper om te boeken.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Roxette Tributeband Look Sharp! boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties