0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Damaged Justice
  • Info
  • Repertoire

Biografie Damaged Justice

Damaged Justice is een Nederlandse Metallica-tribute gewijd aan het herscheppen van het geluid, het gevoel en de visuele ervaring van het echte werk.

Tributeband boeken of inhuren

Iedereen die Metallica live heeft gezien weet hoe indrukwekkend de show is en deze tribute doet er alles aan om deze ervaring naar uw evenement te brengen.

Boek een coverband

De juiste instrumenten en de juiste uitrusting en natuurlijk uren, dagen, weken, maanden en jaren oefenen is wat ze meebrengen om het mogelijk te maken!

De band maakt gebruik van de legendarische bas opstelling met exact dezelfde apparatuur die ook word gebruikt in de opstelling van Metallica en kan alle klassieke Burton/Newsted geluiden reproduceren. Wat een beleving.

Damaged Justice boeken voor scherpste gage

Komend uit het noorden van NL reizen deze stoere mannen heel de BeNeLux door met hun show en ze staan dan ook te popelen om ook jouw evenement een boost te geven.

Fotocredits: Erwin Jonkman


 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Damaged Justice boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties