0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Mon Amour (BZN tribute)

biografie Mon Amour (BZN tribute)

In 2007 stopte BZN, de meest succesvolle Nederlandse band allertijden. Voor vele fans betekende dit het einde van een tijdperk.

Drummer Jack Veerman was echter nog niet klaar om te stoppen. Solo verdergaan is voor een drummer wat moeilijker en daarom ontstond het idee om een BZN tribute band op te richten.

Ervaren muzikanten met een groot BZN hart

Jack Veerman legde de lat heel hoog bij het vinden van nieuwe bandleden. Hij zocht zes gelijkgestemde topmuzikanten met een “BZN” hart.
Hij vond in Bassist Jan Sombroek, Gitarist en rocker in hart en nieren Nico Tol (alias Stein), toetsenist Hans Keizer en toetsenist/accordeonist Daniel Metz, de enige niet Volendammer, de perfecte bandleden om een BZN tribute band op te richten. Allen hadden en hebben een groot BZN hart.

BZN hits en eigen werk

Zanger Peter de Haan voegde zich later bij de groep. Hij zong op vele feesten en partijen en in verschillende rockbands.

Zangeres Linda Schilder, was al jarenlang een bekend gezicht in het plaatselijke kerkkoor en speelde in verschillende bandjes, ook eindigde ze bij de laatste 15 in de eerste Idols editie.

De band MON AMOUR was geboren!

In de nieuwe show neemt MON AMOUR het publiek mee op een muzikale reis door de tijd. De vele BZN hits en het eigen werk van MON AMOUR worden weergaloos muzikaal gespeeld en opgeluisterd met de kenmerkende stemmen van Peter de Haan en Linda Schilder.

Succesvol

Overal waar MON AMOUR speelt wordt het publiek meegezogen in het enthousiasme van deze topformatie en de prachtige muziek. Een feestje om te zien, dit zijn mensen die werkelijk genieten van het maken van muziek. Een ware lust voor oog en oor!

Dit is misschien ook wel een Volendamse artiesten/bands die u zoekt;
Jan Smit
Nick en Simon
George Baker
Anny Schilder
Jan en Anny

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Mon Amour (BZN tribute) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties