0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Hollywood Boulevard

Biografie Hollywood Boulevard

Of het nou om een heel persoonlijk feest of om een zakelijke happening gaat, zonder muziek gaat het niet. De mooiste ideeën kunnen nu eenmaal alleen door muziek emotioneel vertaald worden. Onder leiding van Jan Buis groeide Hollywood Boulevard uit tot één van de meest gerenommeerde bands van Nederland.

Andre Hazes

De laatste 10 jaar van zijn leven liet André Hazes zich uitsluitend live begeleiden door dit muzikaal zeer onderlegde gezelschap. En niet alleen Hazes, ook artiesten als the Three Degrees, Tavares en Big, Black and Beautiful maakten gebruik van de muzikale diensten van Hollywood Boulevard.

Entertainment van de bovenste plank

In 2012 begeleide Hollywood Boulevard de concerttour van Django Wagner echter we zouden de band tekort doen door ze uitsluitend als begeleidingsband neer te zetten. De band zelf staat ook garant voor een muzikaal stuk vuurwerk en entertainment van de bovenste plank.

Hollywood Boulevard boek je tegen de scherpste prijs

De band is te boeken in een standaard bezetting van 5 personen en in een XL formatie van 10 personen.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Hollywood Boulevard boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties